Ga naar hoofdinhoud

Schoenen van de Graaff introduceert Italiaanse merk KEB

Na de beëindiging van de samenwerking met Donna Carolina introduceert Schoenen van de Graaf een nieuw merk: KEB. Het merk omvat een klein familiebedrijf in het Zuiden van Italië. Vooral stoere modische schoenen met een mooi pasvorm kenmerken het Italiaanse merk.

Er wordt gewerkt met hoogwaardige leersoorten en de schoenen worden met de hand gemaakt. De collectie van najaar 2019 omvat verschillende stoere lijnen en glad zwart leer of in gevette leersoorten met een vintage look. Maar niet alleen de kleur zwart komt aan bod, ook de warme tinten worden niet overgeslagen in de collectie. Er is veel variatie gebracht in de zolen van de schoenen. Van dunne zolen tot een grote dikte met profiel.

Naast de stoere boots zijn er ook elegantere lijnen te zien, zowel plat als met een hak. Bij de wat langere laarzen is rekening gehouden aan dunne én dikke kuiten. Het prijsniveau van KEB is aantrekkelijk. De verkoopprijzen liggen tussen €159,95 (korte laarzen) en €225,00 (over-knee laarzen) bij een marge van 2.7 of meer.


Willen en Saskia van de Graaff
C.A.S.T. Showroom 253 Geel
info@schoenenvandegraaff.nl

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top