Ga naar hoofdinhoud

Samenwerking tussen Frans Muller Benelux en Sneakerspoon

Frans Muller Benelux en Sneakerspoon bundelen hun krachten voor een innovatieve samenwerking. De gepassioneerde ‘sneakerheads’ van eigen bodem hebben drie jaar lang intensief marktonderzoek gedaan en verschillende benaderingen uitgeprobeerd, maar zonder het gewenste succes. Vastberaden besloten ze zelf aan de slag te gaan, met verbluffende resultaten tot gevolg.

Door grondige analyses van sneakers, nauwkeurige bestudering van vormen en materialen, en het creëren van gedetailleerde digitale ontwerpen, slaagden ze erin om na het testen van maar liefst 170 materialen de ultieme schoenspanner te ontwikkelen: de Sneakerspoon. Deze innovatie biedt precies de juiste spanning om kreukels, met name die in de toe box van een sneaker, glad te strijken zonder de hiel te beschadigen. Bovendien zorgt de Sneakerspoon ervoor dat de voering van de sneaker intact blijft, vermindert het de kans op schimmelvorming, en maakt de ingebouwde schoenlepel het gemakkelijker om in je sneaker te stappen.

Sneakerspoon heeft als missie om de levensduur van sneakers te verlengen, waardoor niet alleen kosten worden bespaard, maar ook een bijdrage wordt geleverd aan het verminderen van de hoeveelheid afval. De Sneakerspoons zijn verkrijgbaar in Medium (maat 37-41) en Large (maat 42-46) via de webshop van Frans Muller Benelux.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top