Ga naar hoofdinhoud

Samenwerking ANWR-Garant en Outdoorspecialist.nl van start gegaan

Rond dezelfde tijd vorig jaar schreven we dat gespecialiseerde leveranciers en detaillisten op gebied van outdoor hun krachten bundelen onder de naam Outdoorspecialist.nl. Na een jaar vol voorbereiding is dan eindelijk de samenwerking van ANWR-Garant en Outdoorspecialist.nl van start gegaan!

Benieuwd naar de inhoud van het concept? Op de gloednieuwe website van Outdoorspecialist vind je hier alle informatie over terug. Ook lees je alles over de deelnemende detaillisten en merken, producten en reisverhalen.

Ieder seizoen geeft Outdoorspecialist.nl het outdoor lifestyle magazine ‘Buiten-Gewoon-Goed’ uit, compleet gepersonaliseerd voor iedere ondernemer. Op jaarbasis bedraagt de oplage hiervan circa 80.000 stuks. Onlangs is het eerste nummer gepubliceerd.

Ook is er een nieuwe flyer gemaakt, waar je alles kunt lezen over het concept. Zo zijn de voordelen uitgewerkt voor de winkeliers en leveranciers die zich aansluiten, met daarbij de aanvullende Next Steps waar de komende jaren hard aan wordt gewerkt om te realiseren. Denk hierbij aan vernieuwende zaken op het gebied van marketing, digitalisering, inkoop en op financieel vlak.

Website Outdoorspecialist: www.outdoorspecialist.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top