Content voor Ingelogde Gebruikers

Sales Back Office Medewerker bij Star Collections (UFG)

Ben jij een organisatietalent, ondernemend en administratief sterk onderlegd? Dan is deze job misschien iets voor jou! Als Back Office medewerker verleen je ondersteuning aan het verkoop team met alle sales activiteiten.

Daarnaast draag je zorg voor de tijdige, volledige en juiste registratie van de verkooporders, wekelijkse opvolging van leverdata en zorg dragen voor zo min mogelijk vertragingen (tevens acties ondernemen om toekomstige vertragingen te voorkomen) behoren tot je werkzaamheden. Daarnaast zorg je dat de klantinstructies nageleefd en opgevolgd worden en heb je intensief klantencontact over product, leverdata, klachten en instructies. Het signaleren van structurele problemen in het verkoopproces en oplossingen aandragen om problemen te verminderen/voorkomen horen ook bij je werkzaamheden. Verder ben je de spin in het web voor de brands waar je voor werkt. Oftewel: een dynamische functie waarin je jezelf op vele vlakken kunt ontwikkelen.

Wat breng je mee?
Je hebt minimaal een afgeronde Commerciële HBO-opleiding. Daarnaast ben je minimaal 2 jaar werkzaam in dit vakgebied in een gelijkaardige rol binnen een internationaal bedrijf. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift (Duitse taal is een pré) en heb je een uitstekende kennis van MS Outlook en MS Office, ERP LN is een pré. Verder ben je in het bezit van Rijbewijs B en bij voorkeur woon je in de omgeving van Waalwijk.

Als persoon ben je klantgericht en commercieel ingesteld. Je ben flexibel en hebt geen 9-5 mentaliteit. Daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden, ben je analytisch sterk en kun je georganiseerd werken en zelfstandig prioriteiten stellen. We verwachten ook dat je bij grote drukte stevig in de schoenen kan blijven staan.

Wat bieden zij?
Star Collections biedt een dynamische en zelfstandige positie in een internationale organisatie met ruimte om jezelf te ontwikkelen. Het betreft een functie voor 40 uur met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je werkt vanuit het kantoor in Waalwijk.

Geïnteresseerd? Mail vandaag nog je sollicitatiebrief voorzien van motivatie en curriculum vitae naar hrm@unlimitedfootweargroup.com t.a.v. Sonia Luengo Izquierdo.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar boven