Content voor Ingelogde Gebruikers

Roelof de Leeuw nieuwe CEO bij Hengst Footwear B.V.

Per 1 mei 2021 is Roelof de Leeuw de nieuwe CEO bij Hengst Footwear B.V. In het 120-jarige bestaan van de onderneming heeft de familie Hengst altijd aan het roer gestaan van de onderneming. Hans en Karen Hengst zullen als adviseur en aandeelhouder bij het bedrijf betrokken blijven.

Even voorstellen! Roelof de Leeuw is een echte schoenenman. In zijn carriere heeft hij meerdere management- en durectiefuncties bekleed voor diverse bedrijven in de Footwear met bekende merken als Crocs, Gant en Diesel.

“Ik zie in Hengst Footwear B.V. een authentiek familie bedrijf waarbij de klanten worden behandeld alsof het hun eigen familie is en een gezond groeipotentieel aanwezig is, zeker ook internationaal gezien. Ik heb alle vertrouwen in de toekomst en ik ga met veel ambitie, drive en plezier aan de slag”, aldus de Leeuw.

De familie Hengst heeft alle vertrouwen in Roelof de Leeuw: “Eind 2020 heeft Hengst Footwear B.V ambitieuze en vernieuwende strategieën uitgewerkt en met Roelof de Leeuw hebben we de juiste man gevonden om het te voeren beleid gestalte te geven. Het nieuwe elan bij Hengst Footwear B.V. zal onder andere de digitale zichtbaarheid in de markt een enorme boost gaan geven. Het merkenbeleid en de daarbij behorende collecties zullen een verfrissende nieuwe look en feelondergaan. Vanzelfsprekend worden bestaande activiteiten voortgezet en uitgebreid. De verwachting is, dat er jaarlijks een gezonde- en gestage groei zal plaats vinden.”

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven