Ga naar hoofdinhoud

RNF Groep neemt Palpa Trading BV over

Per 1 september valt Palpa Trading BV onder de vleugels van RNF BV, met als doel zijn positie op de internationale schoenenmarkt te versterken. Palpa Trading BV zal per september verder gaan onder de naam Palpa B.V.

RNF BV is verheugd om Palpa Trading BV toe te voegen aan zijn merkenpakket. Ron Janssen, oprichter van RNF BV, vertelt: “Met Palpa Trading BV zien we ons groeipotentieel internationaal toenemen. Naast de commerciële activiteiten voor Palpa Trading zal Eric Verstijnen  zich ook bezig gaan houden met de export activiteiten voor het merk MEXX en dan met name op de Duitse,- Oostenrijkse en Zwitsere markt. Wij zijn ervan overtuigd dat deze werkzaamheden nog een extra boost zullen geven aan Mexx.”

Eric Verstijnen, oprichter van Palpa Trading BV, geeft aan dat de samenwerking met RNF BV alleen maar pluspunten kent. Eric: “Dankzij de internationale relaties van beide bedrijven zien wij heel veel kansen. Het handschrift van onze collectie en de service die onze klanten gewend zijn van Palpa Trading BV blijven onverminderd hoog.”

Volgens Janssen en Verstijnen brengt deze samenwerking sterke mogelijkheden voor expansie met zich mee voor de toekomst. Ook zullen er binnen de RNF groep grote synergie effecten plaats kunnen vinden.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top