Ga naar hoofdinhoud
Puma lanceert eerste augmented reality-schoen

Puma lanceert haar eerste augmented reality-schoen

Sportkledinglabel Puma komt met haar eerste augmented reality-schoen, de LQD CELL Origin Air. De sneaker is helemaal bedekt met 2D QR-codes die gescand kunnen worden met de camera van een mobiele telefoon. Daardoor komen games, filters en leuke effecten tevoorschijn. Voor ingebruikname moet de Puma LQD Cell app via de App Store of Google Play gedownload worden.

Puma zegt in een verklaring dat de schoen een antwoord is op een wereld waarin de grens tussen realiteit en de virtuele wereld steeds meer vervaagt. De LQD CELL Origin Air is een limited edition-schoen die verkrijgbaar is bij Puma.com en enkele detailhandelaren voor 130,00 euro.

Afgezien van de augmented reality introduceert Puma met de LQD CELL Origin Air ook de nieuwe LQD Cell-technologie. Die zorgt door middel van hexoganale Profoam-cellen voor extra demping en stevigheid. Bovendien maakt volgens Puma de nieuwe techniek de schoen compacter en meer beweegbaar. Andere producten die dezelfde technologie bevatten worden de komende maanden gelanceerd.

Beeld: PUMA

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top