Ga naar hoofdinhoud

Puma en Tabitha Simmons slaan handen ineen voor sneakercollectie

Schoenenmerken Puma en Tabitha Simmons slaan de handen ineen voor een gloednieuwe sneakercollectie: Puma x Tabitha Simmons. Het eindresultaat is geintroduceerd op het platform ‘Drest’, ’s werelds eerste interactieve game voor luxe mode.

De zevendelige collectie is geheel geïnspireerd op de ‘Puma Cell Stellar’ en de ‘Ralph Samson’ sneakers. De schoenen verschijnen in zachte zandtinten en bloemenprints. In een verklaring geeft Adam Petrick, Global Marketing Director van Puma, aan verheugd te zijn over de samenwerking met Tabitha Simmons. Petrick: “Voor onze eerste samenwerking hebben we Puma’s iconische op sport-geïnspireerde silhouetten gecombineerd met Tabitha’s bekende bloemenprint, wat resulteert in een verbluffende nieuwe uitvoering met een vrouwelijke look.”

Drest is een platform dat werd opgericht door Lucy Yeomans, de voormalige hoofdredacteur van modewebsite Net-A-Porter en redacteur van het modetijdschrift Harper’s Bazaar in het Verenigd Koninkrijk. Gebruikers van de game krijgen de mogelijkheid de rol van een fashion stylist aan te nemen en dagelijks te reageren op ‘styling challenges’ die geïnspireerd zijn op ‘s werelds meest toonaangevende merken. Zo worden Drest-gebruikers spelenderwijs aangemoedigd om producten te ontdekken en uiteindelijk te kopen.

De Puma x Tabitha Simmons collectie is momenteel enkel verkrijgbaar via Drest en prijzen variëren van 65 (59 euro) tot 180 dollar (164 euro).

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top