Ga naar hoofdinhoud

Programma CAST voor inkoopseizoen SS21 bekend

CAST maakt het programma voor het inkoopseizoen SS21 bekend. Vanwege de coronacrisis hebben er een aantal wijzigingen plaatsgevonden voor de planning van het inkoopseizoen SS21.

Komende periode (juni, juli, augustus) is het mogelijk om afspraken te voeren in CAST. In het centrum houden we rekening met de hygiënemaatregelen en is er voldoende ruimte voor de anderhalvemetersamenleving . Ook verzoeken wij iedereen om rekening te houden met de maatregelen.

Ook kan er gebruik worden gemaakt van een interactieve plattegrond via de website of CAST-app. Hierop kun je thuis al zien wie er aanwezig zijn en of er wellicht nog direct een afspraak gemaakt kan worden.

Uit de enquête die CAST in april 2020 onder haar bezoekers heeft gehouden, blijkt het volgende: “82% van de retailers is voorstander om het seizoen met 1 of 2 maanden te verplaatsen, slechts 18% is van mening de planning te laten zoals die is.” Daarom heeft CAST ervoor gekozen om het inkoopseizoen te verplaatsen naar 1 september 2020 met de huidige coronamaatregelen.

De segmentdagen hebben ook een wijziging: de hele week staat in het thema van een bepaald segment. Verder hebben de gastexposanten een tijdelijke plek in het centrum van Nederland om de nieuwste collecties te tonen.

Overzicht van de segmentdagen:
– De Kidsdagen – 7 t/m 11 september 2020
– De Schoenendagen (voorheen BUY & BLOOM) – 13 t/m 18 september
– De Comfortdagen – 28 september t/m 2 oktober
– De Lederwarendagen – 5 & 6 oktober (in samenwerking met Goldkrone-Lecombi)

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top