Content voor Ingelogde Gebruikers
Brands360_logo

Product Development & Sales Assistant – Brands 360

Werkenbijbrands360

Product Development & Sales Assistant

Bij Brands-360 houden we van schoenen en mode. Met een toegewijd, dynamisch team én een flexibele aanpak zijn we continu op zoek naar, en bouwen we aan nieuwe kansen. Deel je dezelfde passie voor schoenen en mode, en heb je een assertieve en positieve instelling? Dan hopen we je toe te voegen aan de Brands-360 crew! Op dit moment hebben wij een uitdaging in de functie van Product Development & Sales Assistant. Een functie die divers en complex is, en een volgende stap in jouw carrière kan zijn. Ben jij er klaar voor?

THE CHALLENGE

Als Product Development & Sales Assistant verleen je ondersteuning aan het Sales en Product team met alle activiteiten en ben je de rechterhand van de Developer. Naast alle voorbereidingen voor het Sales seizoen treffen, zorg je ervoor dat de klant- en leveranciersinstructies nageleefd en opgevolgd worden en heb je intensief klantencontact over product, leverdata, klachten en instructies. Je analyseert en rapporteert ook de (sales)rapportages. Het signaleren van structurele problemen in het verkoop- en product proces en oplossingen aandragen om problemen te verminderen/voorkomen horen ook bij je werkzaamheden. Verder ben je de spin in het web voor alle distributiemerken binnen Brands-360. In een voortdurend veranderende omgeving en met veel wisselende variabelen, belangen en contacten, is dit een veeleisende functie in het hart van onze organisatie. Oftewel een dynamische functie waarin je kunt meedenken en jezelf op vele vlakken kunt ontwikkelen.

WHO ARE WE LOOKING FOR?

Je hebt minimaal een afgeronde Commerciële HBO opleiding. Daarnaast ben je minimaal 2 jaar werkzaam in dit vakgebied in een gelijkaardige rol binnen een internationaal bedrijf. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift, Duits is een pré. Je hebt een uitstekende kennis van MS Outlook en MS Office, ERP LN is een pré. Verder ben je in het bezit van Rijbewijs B en woon je bij voorkeur in de omgeving van Amsterdam.

Als persoon ben je klantgericht en commercieel ingesteld. Je ben flexibel en hebt geen 9-5 mentaliteit. Daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden, kun je georganiseerd en nauwkeurig werken en zelfstandig prioriteiten stellen. We verwachten ook dat je bij grote drukte stevig in de schoenen kan blijven staan.

WHAT’S IN IT FOR YOU?

  • De kans om jezelf verder te ontwikkelen binnen een energieke organisatie.
  • Veel verantwoordelijkheid en afwisseling in je werkzaamheden.
  • Een zelfstandige positie in een internationale organisatie.
  • Het betreft een functie voor 40 uur met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

HOW TO BECOME PART OF THE TEAM

Ben jij enthousiast geworden en vind je jezelf geschikt voor deze rol? Dan willen we je graag beter leren kennen! Wacht niet langer en stuur je motivatie en Curriculum Vitae naar  t.a.v. sonia.luengo@brands-360.com Sonia Luengo Izquierdo.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar boven