Ga naar hoofdinhoud

Peter Kaiser wordt overgenomen door Caprice

CAPRICE heeft onlangs het iconische merk PETER KAISER verwelkomd in hun familie. PETER KAISER, een van Europa’s oudste en meest gerenommeerde damesschoenenmerken, is nu in handen van CAPRICE, een dochteronderneming van Wortmann Schuh-Holding KG.

De rijke geschiedenis van PETER KAISER, geworteld in een uitstekende pasvorm en hoogwaardige materialen, zal worden voortgezet door Wortmann Schuh-Holding KG. De focus ligt op het behouden van de unieke merkkern, maar met een modernisering van de collecties en aantrekkelijkere prijzen.

Met een sterke toewijding aan collectieontwikkeling, technologische innovaties en hoogwaardige productie, zal CAPRICE zich richten op het opbouwen van sterke relaties met concurrerende en toekomstgerichte schoenenretailers als distributiepartners voor beide merken.

Jürgen Cölsch, directeur van CAPRICE Schuhproduktion GmbH & Co. KG, benadrukt de synergie tussen CAPRICE en PETER KAISER: “In het hogere middensegment bieden we met CAPRICE al een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Met het merk PETER KAISER kunnen we nu ook het hogere segment bedienen. We positioneren ons tussen verticaal geïntegreerde leveranciers en het luxesegment, waardoor we het grootste potentieel bieden voor retailpartners die niet in het verticale netwerk zijn geïntegreerd.”

De overname belooft niet alleen een versterkte marktpositie voor CAPRICE maar ook een uitgebreider productportfolio dat de gedeelde waarden van beide merken weerspiegelt.

Jens Beining, CEO van Wortmann Schuh-Holding KG, voegt eraan toe: “De integratie van PETER KAISER in de bewezen processen van onze dochteronderneming CAPRICE opent nieuwe groei- en innovatiemogelijkheden. De unieke identiteit van PETER KAISER blijft behouden, terwijl we de kernvaardigheden van CAPRICE benutten om de collecties uit te breiden en onze klanten vanaf het lente-/zomerseizoen 2025 een breder assortiment aan te bieden.”

CAPRICE, bekend als belichaming van ‘modern comfort’, combineert traditie met moderniteit en is al tientallen jaren een toonaangevende schoenenfabrikant in Europa. PETER KAISER, met een geschiedenis die teruggaat tot 1838, staat voor “modern klassiek” en heeft wereldwijd de harten van schoenliefhebbers veroverd door uitmuntend vakmanschap en onvergelijkbare verfijning. Samen vormen ze een krachtig duo in de wereld van hoogwaardige damesschoenen.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top