Content voor Ingelogde Gebruikers
Patta En Clarks Originals Bundelen Krachten Voor De Ultieme Schoenencollectie

Patta en Clarks Originals bundelen krachten voor de ultieme schoenencollectie

Het Amsterdamse schoenenlabel Patta en Brits schoenenmerk Clarks Originals slaan handen ineen voor een voor een make-over van de iconische Desert Trek schoen, zo meldt het persbericht.

Jamaicaanse invloeden
De Clarks Originals Desert Trek is niet alleen een favoriet van de mensen achter het Amsterdamse merk, maar ook onder de bewoners van Jamaica. Guillaume Schmidt, de mede-oprichter van Patta, meldt dan ook dat hij het tijdens deze samenwerking belangrijk vindt om te laten zien welke rol de Jamaicanen hebben gespeeld bij de opkomst van de schoen. “Ik denk niet dat mensen bewust zijn van de rol die Jamaica heeft gespeeld. We zien het als onze missie om dingen in perspectief te plaatsen en dankzij deze samenwerking hadden we die kans.” Vandaar dat de invloeden van de Jamaicaanse cultuur terugkomen in de campagne rondom de samenwerking.

Twee kleuren
De Desert Trek is voor de speciale editie uitgevoerd in twee kleuren. Patta en Clarks presenteren een volledig witte en een volledig zwarte uitvoering van de Desert Trek. Beide zijn gemaakt van zacht leer. De schoenen zullen te koop zijn in de Patta winkels in Londen en Amsterdam vanaf 23 augustus en in de Clark Originals winkel in Londen aan Berwick Street vanaf 31 augustus.

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven