Ga naar hoofdinhoud
Outlet in Zevenaar opent op z’n vroegst pas eind 2023

Outlet in Zevenaar opent op z’n vroegst pas eind 2023

De gemeente Zevenaar heeft bekendgemaakt dat de Fashion Outlet op z’n vroegst zal openen rond eind 2023.

De bouw van de nieuwe mode-outlet moet nog beginnen. Wanneer het bouwen precies gaat beginnen is nog niet duidelijk laat een woordvoerster weten. Vanaf de start van de bouw tot de opening van de outlet zal minimaal anderhalf jaar tussen zitten.

In 2019 gaf ontwikkelaar van Stable International Kees Woltering nog aan te verwachten dat de outlet ergens medio 2021 open zou kunnen gaan. Volgens de woordvoerster komt de vertraging door de gevolgen van corona en de ontwikkelingen rond de A12/A15.

De Raad van State heeft nog geen toestemming gegeven voor de verbreding van de A12 en de doortrekking van de A15. Dit is noodzakelijk voor de beschikbaarheid van de outlet. Volgens een woordvoerder van de Raad van State is het de bedoeling dat er dit jaar nog een einduitspraak wordt gedaan m.b.t. de snelwegen.

De Fashion Outlet Zevenaar zal zo’n 85 tot 100 winkels bevatten en een oppervlakte hebben van ongeveer 17.600 m2. Het doel is dat de outlet op termijn zo’n drie tot vijf miljoen bezoekers gaat trekken.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top