Ga naar hoofdinhoud

Opening Fashion Outlet Zevenaar in 2021

Ontwikkelaar Stable International Wim Kees Woltering laat weten dat Fashion Outlet Zevenaar waarschijnlijk in 2021 geopend zal worden. De bouw van het outletcenter zal volgens Woltering volgend jaar starten en uiteindelijk jaarlijks zo’n drie tot vijf miljoen bezoekers ontvangen.

In Nederland zijn er op dit moment drie outlets; in Roermond, Lelystad en Roosendaal. Voor alsnog staat er ook een nieuwe outlet gepland in Halfweg, rond de herfst van 2020. Fashion Outlet Zevenaar zal ongeveer 17.600 vierkante meter groot worden en tussen de 85 en 100 winkels krijgen. Er zijn al veel contracten ondertekend voor de behouders van de units in de outlet. Namen mogen door Woltering niet genoemd worden, maar de twintig procent getekende units bevatten partijen met veel ervaring met outlets.

Woltering vertelt dat ze de aannemer in huis hebben als aandeelhouder, wat volgens hem een groot voordeel is door de garanties die het met zich meebrengt. Het is nog de vraag of de A12 in 2021 al verbreed is voor een afslag naar de outlet, maar de outlet in Zevenaar zal volgens Woltering sowieso goed bereikbaar zijn.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top