Ga naar hoofdinhoud
ederland krijgt nu een eigen mode awards gala: Dutch Lion Awards Gala

Ook Nederland krijgt nu een eigen mode awards gala: Dutch Lion Awards Gala

Misschien heb je weleens gehoord van de British Fashion Awards of de Belgian Fashion Awards, nu komt er dan eindelijk ook een Nederlandse variant van de mode award gala’s.

 In april zal de eerste editie plaatsvinden van het Dutch Lion Awards Gala. Dit zal zijn in de beurs van Berlage in Amsterdam.

Tijdens het gala zullen verschillende prijzen worden uitgereikt in de categorieën: Dutch Designer of the Year, Dutch Emerging Talent, Dutch Model of the Year, Dutch Accessories Designer of the Year en Dutch Influencer. De winnaar krijgt een bronzen leeuwenbeeld mee naar huis.

Het is de bedoeling dat het gala jaarlijks zal terugkeren op de eerste zaterdag van april. Initiatiefnemer en voorzitter van de stichting die het gala organiseert Karel Roeleveld zegt er het volgende over: “Met dit gala versterken we de internationale positie van Nederland en Amsterdam binnen de mode-industrie, (…) Het worden de Oscars van de Nederlandse mode, uitgereikt tijdens een wervelende show met de uitstraling van de British Fashion Awards.”

Tijdens het gala zullen meerdere modeshows van zowel nationale als internationale ontwerpers plaatsvinden en zullen er optredens zijn van verschillende artiesten. Ook zal het gala elk jaar een goed doel ondersteunen. Dit jaar wordt dat Orange Babies.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top