Ga naar hoofdinhoud
Omoda opent shop-in-shops in Berden Mode in Uden en Heerlen

Omoda opent shop-in-shops in Berden Mode in Uden en Heerlen

Omoda schoenen, tassen en accessoires kun je nu ook shoppen bij Berden Mode.

Sinds donderdag 8 september zijn Omoda-winkels als shop-in-shop onderdeel van Berden Mode, Wonen & Meer. Het gaat hierbij om de filialen in Uden en Heerlen. In deze twee filialen kunnen klanten schoenen, tassen en accessoires voor dames en heren shoppen. Ook kunnen klanten hun online bestellingen ophalen en retourneren in de nieuwe winkels.

Via shop-in-shop worden klanten persoonlijk geholpen door ervaren personeel met ieder hun eigen expertise. ”We kregen de kans om twee schoenenwinkels te openen die gevestigd zijn in de winkels van Berden Uden en Heerlen. Met de uitbreiding van de Omoda-winkels in het zuiden van het land, bieden we onze klanten uit deze regio de mogelijkheid om naast online ook schoenen in een fysieke winkel te shoppen en retourneren”, vertelt Jan Baan, CEO bij Omoda, in een persbericht.

Met dit shop-in-shop concept open Omoda haar eerste winkel in Limburg. Echter blijft dit niet lang de enige Omoda-winkel in Limburg. In het najaar van 2023 zal Omoda ook te vinden zijn in het vernieuwde warenhuis van Berden in Blerick. “Als Berden zijn we enorm blij met de komst van Omoda in onze winkels. De uitgebreide collectie van schoenen sluiten goed aan bij onze merken en is een mooie toevoeging van ons assortiment. Het familiegevoel is voor ons erg belangrijk, en dat voelde met Omoda meteen goed”, laat Paul Berden, algemeen directeur bij Berden, weten in een persbericht.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top