Ga naar hoofdinhoud

Omoda opent nieuwe locaties

Gedurende de afgelopen twee maanden heeft Omoda twee nieuwe locaties geopend in de Brabantse steden Breda en Bergen op Zoom. Omoda was hier al te vinden, maar de voorgaande winkels zijn verhuisd naar een nieuwe plek. De nieuwe locaties zijn groter en sfeervoller.

Het nieuwe pand in Breda telt 450 vierkante meter. Ook is de gevel bijna drie keer zo breed. Dit zorgt ervoor dat er een grotere dames-, heren- én kinderafdeling getoond kan worden. Qua inrichting kan de consument hoge plafonds, mooie okergele en kobaltblauwe fluwelen banken en open kasten op een houten visgraatvloer verwachten. In het oude pand zit momenteel een outlet, waar collecties van de vorige seizoenen in de sale te vinden zijn.

In Bergen op Zoom is het oude pand van Omoda gesloten. Het nieuwe pand is gevestigd in de oude locatie van de outlet. De grootte van de winkel is niet zozeer veranderd, de locatie is wel sfeervoller geworden. Zo zijn er grote raampartijen, en is er de kenmerkende stijl van Omoda met veel groen, goud en een mix van luxe en stoere materialen te zien. Last but not least: in Bergen op Zoom is de winkel voorzien van een gloednieuwe koffiecorner.

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top