Ga naar hoofdinhoud

Omoda breidt zich uit naar het oosten

Schoenenretailer Omoda opende een paar weken geleden alweer nieuwe winkels in het oosten van Nederland. Omoda opende de deuren in Deventer, Doetinchem en Zutphen na een paar weken hard klussen, opknappen en opnieuw inrichten!

De retailer omschrijft de opening van de nieuwe winkels in het oosten als een volgende stap in het vergroten van haar landelijke dekking qua fysieke winkels. Omoda vestigde zich in de leegstaande panden van Engelen Schoenmode, die begin dit jaar failliet gingen. Doordat het bedrijf zich kon vestigen in winkels die al dienst deden als schoenenwinkels, konden de openingen van de nieuwe winkels binnen een aantal weken gerealiseerd worden.

De winkels zijn voorzien van de nieuwste lente-en zomercollectie. In Deventer (Lange Bisschopstraat 42-44) en Doetinchem (Heezenstraat 29) kun je terecht voor de nieuwste dames-en herenschoenen. Zutphen (Beukerstraat 20) biedt naast de dames- en herenschoenen ook nog een kindercollectie!

Omoda telt met de nieuwe locaties alweer 28 vestigingen, waaronder één in België! Volgens Jan Baan, COO van Omoda, is het een logische zet om in het oosten van het land winkels te open, waar zij nog niet in de winkelstraat te vinden zijn, maar wel al flink wat online klanten hebben.

 

 

 

 

 

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top