Ga naar hoofdinhoud

Omoda blinkt uit in Ziggo’s Uitblinkers in Zaken

Hoe Omoda uitblinkt in (schoenen)zaken leggen CEO’s Lourus en Wilhelm in een nieuwe aflevering van Ziggo’s Uitblinkers in Zaken uit. De twee broers hebben een neus voor trends en staan aan het roer van retailer Omoda.

In de documentaire Uitblinkers in Zaken komen ondernemers aan het woord die uitblinken in hun vak. Dit keer staat retailbedrijf Omoda in de schijnwerpers. Daar waar veel retailbedrijven kampen met zwaar weer, doet schoenenketen Omoda het vanuit het Zeeuwse Zierikzee erg goed. Het familiebedrijf blijft in staat om de concurrentie voor te zijn.

Dit komt mede omdat het bedrijf niet bang is te investeren en dit heeft zijn vruchten afgeworpen. Het bedrijf tekent consistent zwarte cijfers. 45% van de omzet komt uit fysieke winkels, terwijl online 55% voor zijn rekening neemt. Daarnaast heeft Omoda niet alleen een website voor Nederland waar je schoenen kunt bestellen. Ook in onder andere België, Frankrijk en Duitsland kun je schoenen bestellen bij Omoda. Hard inzetten op online, maar de fysieke winkel niet uit het oog verliezen. Dat is de kracht van het bedrijf.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top