Ga naar hoofdinhoud
Nubikk

Nubikk opent binnenkort eerste eigen winkel in Amsterdam

Het populaire Nederlandse schoenenmerk dat al sinds 2012 schoenen ontwerpt en verkoopt voor de avonturiers, start een eigen winkel in de negen straatjes in Amsterdam. Met de opening van een eigen Flagship store zet het merk een nieuwe stap in haar geschiedenis.

Nubikk geeft daarbij toe aan de wens van de klant die blijkbaar graag fysiek wil winkelen bij Nubikk. Maar het trekt de schoenenverkoop ook meer binnenshuis. Tot nog toe was dat enkel bij de Nubikkwebshop het geval terwijl schoenen van het merk verder online en offline bij allerlei retailers aangeboden worden.

Nubikk is bedoeld voor de avontuurlijke en eigenwijze jongvolwassen dames en heren die hun eigen plekje in de wereld willen claimen. Het ontwerpt sneakers en enkellaarsjes die zowel stijlvol als comfortabel zijn. Tijdens diverse gelegenheden en activiteiten te dragen dus.

Het merk verwierf zijn populariteit doordat de ontwerpen wereldwijd een brede groep consumenten aansprak. Dat maakte een steeds groter wordend aanbod van basic kleuren en prints mogelijk. Met als resultaat dat het bedrijf bleef groeien.

Beeld: Nubikk

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top