Content voor Ingelogde Gebruikers
Nubikk

Nubikk gaat de grens over met de opening van nieuwe winkel

Op 18 november opent het Nederlandse schoenenmerk Nubikk een winkel in Antwerpen. Dit is voor het merk de eerste, maar zeker niet de laatste winkel buiten de landsgrenzen. Nubikk heeft de pijlen ook op Duitsland gericht. Bezoekers van een evenement in het Duitse warenhuis KaDeWe waren laaiend enthousiast.  

Nubbik kreeg op meerdere plekken een steeds betere aansluiting met de Belgische markt. Enkele items uit de schoenencollectie liggen al bij diverse multi-brandstores. De CEO van Nubbik, Daan Baeten, noemt dat het ook belangrijk wordt dat consumenten meer zien dan alleen enkele items uit een collectie. Met de opening van een eigen winkel kun je wel de gehele collectie laten zien. Daarnaast is het hebben van een winkel in een bepaalde stad volgens Baeten een sterke manier van marketing voor het merk.  

Ondanks dat het ook bij Nubikk andere tijden geweest zijn dan normaal, wegens de coronapandemie, gaat het volgens Baeten goed met het merk. Niet alleen fysieke uitbreiding vindt plaats, maar er wordt ook gekeken naar een uitbreiding van het assortiment. Naast het aanbod in schoenen worden er ook tassen toegevoegd aan de collectie.  

De ultieme droom is dat Nubikk een wereldmerk wordt. Er zijn ook wereldwijd al consumenten aangetrokken, maar de focus ligt voorlopig op Nederland, België, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. 

Echter wil het bedrijf hier niet te snel en hard voor gaan. De eerste stap is in ieder geval gezet. De opening van een winkel in België. En dat op een toplocatie. Het pand is omringd door diverse retailers en de straat ‘leeft’. De perfecte combinatie, volgens de CEO. 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar boven