Ga naar hoofdinhoud

Novara is de eerste vegan sneaker van Van Lier

Van Lier streeft naar een duurzamere toekomst. Het mannenschoenenmerk draagt stap voor stap een steentje bij aan een betere wereld met de lancering van de eerste vegan sneaker: Novara.

De Novara is het eerste model binnen de Van Lier collectie, dat geen dierlijke materialen bevat. Tegelijkertijd brengt Van Lier met de lancering van Novara een hippe, nieuwe en tijdloze sneaker in een Eco-Friendly jasje voor de modebewuste consument.

Dit vegan ontwerp is voorzien van een lichtgewicht zool van natuurlijk rubber. Daarbij bevat de schoen een upper van breathable Microfibre. Het materiaal kan tot 60˚gewassen worden en is antibacterieel. De Vegan Novara Sneaker is vanaf nu verkrijgbaar in de maten 39 t/m 47 voor een tijdelijke instapprijs van €119,90. De prijs zal uiteindelijk stijgen naar 159,90. De mannensneaker is nu alleen nog in het wit verkrijgbaar, maar komend seizoen ook in de kleuren grijs en zwart.

Bij elke aankoop van de vegan Novara sneaker draag je bij aan het Van Lier bos langs de A2 bij Vught.

Van Lier: “Stap voor stap proberen wij ons steentje bij te dragen aan een betere wereld. Duurzame producten en innovaties helpen daaraan mee. Hopende dat initiatieven zoals de onze, een bijdrage leveren aan een groter geheel.”

Verkoopinformatie:
076 5233680
verkoop@vanlier.nl
W www.vanlier.nl

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top