Content voor Ingelogde Gebruikers

Nike’s nieuwe schoen is een hybride tussen een sneaker en een slipper

De coronacrisis heeft ervoor gezorgd dat de functie van mode de afgelopen tijd vooral terug te leiden was naar één element: comfort. Van grote homewear collecties tot aan leggings en joggingpakken, alles is voorbijgekomen. Met oog op deze loungetrend lanceert Nike een nieuwe slipper die geheel in het teken staat van comfort.

Het nieuwe schoenontwerp van Nike, de ‘Offline 2.0’ heeft de look van een sneaker met het comfort van een slipper. Eerder dit jaar werd Offline-slipper onthuld, een onopvallend silhouet dat bedoeld is om mensen comfortabel in hun quarantaine te brengen. Met oog op deze comfort is de Offline 2.0 uitgebracht om met hetzelfde comfort een post-pandemische maatschappij toe te treden. Op de schoen is er zelfs een quote aangebracht om ons te herinneren dat we het soms wat rustiger aan mogen doen: “It’s okay tot take a break.”

De zool van kurk in combinatie met de geribde zool laten ons denken aan de originele Birckenstocks. De rest van de schoen doet ons denken aan een klassieke Nike-sneaker met een luchtige mesh bovenkant, afgewerkt met veters.

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven