Ga naar hoofdinhoud
Nike Swarovski sneaker

Nike lanceert sneaker met 228 Swarovski kristallen

De klassieke Air Force 1 sneaker van Nike krijgt zo een hele andere look.

De leren sneaker bevat een omhulsel dat bestaat uit vier lagen. Elke laag is versierd met reflecterende Swarovski kristallen. In totaal zijn er maar liefst 228 kristallen op de schoen te tellen.

Volgens Nike is de schoen geïnspireerd door reflectoren uit het verkeer. Het sneakermerk wilde letterlijk een ‘eye-catching’ schoen maken, waarbij de kristallen reflecteren wanneer er licht op schijnt. Voor iedereen die geen fan is van de kristallen: de schoen wordt geleverd met een speciale schroevendraaier waarmee je de verschillende ‘lagen’ van de schoen af kan halen. Op deze manier veranderd de schoen weer in het klassieke Air Force 1 model.

De schoen werd in twee kleuren te gelanceerd, zwart en wit. De originele prijs voor de schoen lag rond de 450 dollar, inmiddels is de waarde echter enorm toegenomen aangezien de schoen uitverkocht is bij Nike. Op de website van sneakerreseller StockX wordt de schoen al voor gemiddeld 650 dollar doorverkocht. Nike zelf is vermoedelijk hard bezig om de voorraad van deze sneaker aan te vullen.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top