Ga naar hoofdinhoud

Vijfde generatie wordt mede-eigenaren voor Omoda

Leuk nieuws! Marlinde Baan-Verton, Lourus – Jan Verton en Jan Baan treden toe als nieuwe mede-eigenaren bij Omoda. Zij behoren hiermee tot de vijfde generatie.

De nieuwe generatie was al actief binnen Omoda. Volgens Omoda is deze stap een bijzondere ontwikkeling die de continuïteit van het bedrijf naar de volgende generatie waarborgt. Samen met Lourus en Wilhelm zullen zij in de komende jaren vanuit hun eigen vakgebieden de schouders eronder zetten om de toekomst van Omoda verder vorm te geven.

Omoda
In het jaar 1875 was de familie Verton, de grondleggers voor Omoda, al actief in de schoenenbranche. De overgrootvader van de huidige eigenaren was de schoenmaker van het Zeeuwse plaatsje Burgh en de dorpjes daaromheen. Gratis thuisbezorgen zat er toen al in bij de familie, want de schoenen werden met paard en wagen aan huis bezorgd. De passie voor schoenen ging door van generatie op generatie. In 1961 opende vader Lourus Jan Verton samen met zijn vrouw Mina de eerste echte schoenenwinkel ‘Verton Schoenen’ in het Zeeuwse stadje Zierikzee. De winkel was enorm populair in de buurt. Dit kwam vooral door de goede service en grote collectie merkschoenen. Deze winkel was het begin voor het toekomstige Omoda met nu 29 filialen.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top