Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe eigenaar voor Duitse schoenketen Reno

HR Group, een toonaangevende schoenleverancier die ook in de Benelux actief is, verkoopt z’n schoenketen Reno, goed voor meer dan 300 verkooppunten, om zich volledig toe te leggen op groothandelsactiviteiten en logistiek.

HR Group verkoopt z’n webshop en alle fysieke Reno-winkels in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland aan branchegenoot cm.sports en investeerder GA Europe. Alle medewerkers gaan mee over en de winkels blijven opereren onder het Reno-uithangbord. De nieuwe eigenaar wil de retailer positioneren als een alternatief voor slim shoppen, met een gebalanceerde mix van merken en huismerken voor het hele gezin.

HR Group wil zich concentreren op z’n kernactiviteiten: groothandel en logistiek. Daardoor wordt verdere groei in Europa, met verkoop in consignatie, een absolute prioriteit. In de Benelux is HR Group leverancier aan onder andere Adler, Cactus, Cora, Carrefour en INNO. De Belg Erik Van Heuven, die voor het Duitse bedrijf werkt sinds 2009, is er verantwoordelijk voor de expansie in West-Europa.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top