Ga naar hoofdinhoud
Nieuwe collectie van Floris van Bommel x Katja Schuurman

Nieuwe collectie van Floris van Bommel x Katja Schuurman: dit kan je verwachten

Na een succesvolle collectie in de zomer van 2021, is het nu tijd voor de volgende collectie van Floris van Bommel en Katja Schuurman

De nieuwe wintercollectie zal bestaan uit drie verschillende schoenen: een sneaker, hoge laars en een enkellaars. De mosgroene sneaker met een lage runner is uitgevoerd in verschillende tintent suède. Op de neus en aan de zijkant van de schoen is harig groen kalfsleer uitgevoerd en de hiel is afgewerkt met een stukje metallic leer. Op dit leer is een gouden hartje met de letter ‘K’ van Katja te zien.

De hoge laars in de collectie heeft een boot die tot bovenaan de kuit reikt. De laars is uitevoerd in cognac suède met een doorleefde bohemian print. De hack is zo’n 8 centimeter hoog en het suède is licht geolied voor een ‘winterse uitstraling’.

Dan de enkellaars: de laars is van zwart suède en heeft een rubberen zool met platte hack. De schacht is aan de achterkant bij de kuit flink afgerond wat de enkellaars een nonchalante look geeft. Op het zwarte suède is een grafisch patroon aangebracht van lak druppels, hetzelfde type lak waar echt lakleer van gemaakt wordt.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top