Ga naar hoofdinhoud

Nieuw in CAST: Cream PR & Allgoods

Vanaf woensdag 15 januari zijn Cream PR en AllGoods te vinden in een showroom van CAST! In de showroom is ruimte voor workshops, presentaties, afspraken en speciale gelegenheden voor de aan AllGoods verbonden merken en bedrijven.

Voor Cream PR is de stap niet meer dan logisch vanwege de werking met de digitale showroom inclusief snelle delivery- en pick up service. Cream PR ziet veel mogelijkheden om samen met de aanwezige merken meer aandacht en naamsbekendheid te genereren richting media en influencers, zowel voor de individuele merken als CAST. Een specialisatie is een op het gebied van footwear is dan ook hun ambitie.

Over AllGoods:
AllGoods is een netwerk van allgood companies & true fashion labels, dit wordt tijdens het KICK-ON event op 3 februari gelanceerd. De vaste kern bestaat uit innovatieve koplopers op het gebied van duurzaamheid die uiteindelijk ook meedenken over toetredende partijen, events en ideeën initiëren voor concepten. Rhumaa, MYOMY, ReShare en Project Cece maken al deel uit van AllGoods.

Marijn Verschure, general manager van CAST: ‘’Met de komst van Cream PR en AllGoods zetten we met CAST een nieuwe samenwerking neer die helemaal past bij deze tijd. We kunnen gebruik maken van elkaars kennis en expertise. Een andere vorm van samenwerken waarbij we elkaars initiatieven vanuit een centrale ligging en strategisch oogpunt voor de langere termijn verder kunnen uitrollen en ontwikkelen.’’

Annet Goede, founder Cream PR en AllGoods: “Onze move naar CAST betekent veel voor ons, we bevinden ons te midden van een mooi aanbod van inspirerende bedrijven en een vernieuwende, frisse aanpak vanuit het CAST team. We hebben er veel zin in om de schoen ‘an sich’ de aandacht te geven die het zou moeten krijgen.”

Bezoek Cream PR & AllGoods in showroom 480 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top