Ga naar hoofdinhoud

Nieuw concept Only for Men in Almere

Only for Men heeft een nieuwe winkel geopend in Almere, met een compleet vernieuwd concept. Hier wordt niet alleen gewinkeld, maar kan er ook gebruik gemaakt worden van een personal shopping service, een grote bar en dit alles zonder lange wachtrijen bij het afrekenen.

Almere is daarnaast de eerste winkel van Only for Men met een nieuw winkelconcept. Winkelen moet een uitje worden voor de klant, en mannen moeten in één keer kunnen slagen. Dat is het idee achter het nieuwe concept van Only for Men. De mannen kunnen hier terecht voor casual, maar ook zakelijke looks. In de winkel vind je extra groot horecagedeelte, directe vermaakservice en door de hele winkel kleinere kassablokken waardoor je niet lang meer in de rij hoeft te staan. Ook is er een pop-upgedeelte waar verrassende samenwerkingen getoond worden.

Tot slot is in deze winkel het personal shoppingconcept gelanceerd. Zo kunnen klanten advies krijgen in een speciaal ingerichte ruimte met een drankje en natuurlijk één-op-één assistentie. Je kunt zelfs tegen vrienden racen in ‘Xbox playseats’.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top