Ga naar hoofdinhoud

Nicolette van Dam en Bas Smit lanceren sneakercollectie voor Rehab

Nicolette van Dam heeft samen met haar man Bas Smit een sneakerlijn ontworpen voor Rehab. Een deel van de omzet wordt gedoneerd aan drie kinderziekenhuizen die Bas en Nicolette ondersteunen.

Bas ontwierp vorig jaar al een schoenencollectie voor het merk Rehab. De schoenenlijn werd toen goed ontvangen. Nu slaat Smit opnieuw de handen ineen met het schoenenmerk, maar dit keer samen met zijn vrouw Nicolette. Het koppel had al langer deze droom, maar kwamen tot de conclusie dit enkel en alleen in samenwerking met Rehab te doen. Nicolette: “We hebben een onwijze klik met het merk en de mensen achter Rehab. Bovendien hebben zij ook echt de kennis in huis om premium sneakers te ontwikkelen. We hebben er samen zoveel tijd, energie en liefde in gestoken. We doen dit echt als één groot creatief team!”

Bas en Nicolette ontwierpen ieder één sneaker in drie verschillende varianten. Zo ging Bas voor clean wit in combinatie met glimmend donkerblauw, een groene crocoprint en een limited edition met gouden details. Nicolette koos voor sneakers die in haar eigen kast ontbreken. Zo ging ze voor stoer, witgewassen leer met koraalroze, een poederroze fluweel en clean wit met gouden details.

Het logo van de sneakerlijn bestaat uit drie hartjes. Het symboliseert de drie kinderziekenhuizen die Bas en Nicolette ondersteunen: het Emma Kinderziekenhuis, het Sophia Kinderziekenhuis en het Prinses Máxima Centrum. Een deel van de verkoop van de sneakers gaat naar deze ziekenhuizen. Zo schenken Bas en Nicolette speelgoed en attributen aan de ziekenhuizen en worden er speciale middagen georganiseerd zodat kinderen afleiding hebben en even niet aan ‘ziek zijn’ hoeven te denken.

Beeld: Rehab Footwear

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top