Ga naar hoofdinhoud

New in town: Italiaans schoenenmerk Du00

Eigenaren Diego Teelsco en Giuseppe ‘Peppe’ Menditto kondigen aan dat het Italiaanse schoenenmerk Du00, dat vanuit Amsterdam werkt, volgende maand een webshop opent.

Waarom Nederland? Teelsco en Menditto kozen onder andere voor ons land vanwege de centrale ligging en de Nederlandse mentaliteit. “Centraal in Europa, met mooie landen eromheen. Vanaf hier kunnen we makkelijk de rest van Europa bereiken, te beginnen met België en Duitsland. Daarnaast respecteren mensen elkaar en krijgen wij hier dezelfde kansen als ieder ander, ook al komen we niet uit Nederland.”

Momenteel heeft Du00 vijf verkooppunten; drie in Nederland en twee in België en Duitsland. Het schoenenmerk wil graag verder uitbreiden, maar de eigenaren gaan niet zomaar met iedereen de samenwerking aan. “We selecteren onze partners heel zorgvuldig en het maakt daarbij niet uit hoe groot of klein een retailer is. Zolang er maar een klik is en de andere merken goed passen bij Du00.” Ze streven er naar om uiteindelijk overal ter wereld in de winkels te liggen.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top