Ga naar hoofdinhoud

New brand in town: Swoodies

Tijd om kennis te maken met een nieuwmerk in de schoenmode: Swoodies! Dit schoenmode merk voor de vrouw is opgericht door Dennis de Boer.

Swoodies
Swoodies is ontstaan nadat Dennis de Boer al geruime tijd met het idee speelde een label te starten met een duidelijk DNA. Geen high-end fashion maar commerciële schoencollecties voor de vrouw die weet wat er speelt in de mode en zich daar prettig bij voelt. Vandaar onze slogan ‘feel good & down to earth”. Een slogan die persoonlijk ook goed bij Dennis past. Dit alles heeft geresulteerd in een sterke, moderne collectie uitgevoerd in mooie materialen. De swoodies AW21 collectie heeft een uitstekende prijs kwaliteitsverhouding. Al de modellen zijn leer gevoerd en hebben een perfecte pasvorm.

Retail
Gezien de tijd waar we in zitten is het goed om de consumenten meer dan ooit te prikkelen door vernieuwende collecties aan te bieden. Voor de retailers hebben zij een commerciële collectie met goede marges, vandaar dat swoodies heel goed is om op nemen in je collectie.

Daarnaast ondersteunen zij de retailers met beeldmateriaal, aandacht op social media & free publicity. Dit alles om de merkbeleving van swoodies onder de aandacht te brengen van de consument. Voor de backoffice en overige ondersteuning heeft  Dennis in Comforta Nieuwkoop BV een betrouwbare partner gevonden.

Dennis heeft ruim 20 jaar ervaring in de schoenenbranche. Denk hierbij onder andere aan Comforta Nieuwkoop, s.Oliver en Roberto d’Angelo. Ook is Dennis agent van Yokono in Nederland.

De nieuwe AW21 collectie zal vanaf najaar 2021 verkrijgbaar zijn in de winkel. Prijzen variëren van € 139,95 tot € 169,95.

Verkoopinformatie:
Dennis de Boer
+31(0)6-51341036
dennis@swoodies.nl 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top