Ga naar hoofdinhoud
NEONYT komt naar Düsseldorf in januari 2023

NEONYT komt naar Düsseldorf in januari 2023

B2B-beurs NEONYT komt begin volgend jaar naar Düsseldorf toe.

De B2B modebeurs NEONYT komt in januari 2023 naar Düsseldorf toe. Hier zal de beurs twee keer per jaar worden gehouden, parallel met de beurs FASHN ROOMS in Areal Böhler. Igedo Company neemt de volledige operationele planning en implementatie van NEONYT op zich voor de locatie Düsseldorf.

Sinds de oprichting in 1949 staat Igedo voor uitzonderlijke expertise in de modesector en heeft zich inmiddels internationaal gevestigd met de modebeurzen in Düsseldorf. In de toekomst zal NEONYT als een gelicentiëerd evenement worden gehouden parallel met FASHN ROOMS en dus in de modemetropool Düsseldorf. Dit betekent dat NEONYT zich aansluit bij een internationaal succesvolle mix bestaande uit zo’n 600 internationale merken. Het strikt duurzame assortiment bij NEONYT zal een nieuw thuis vinden naast de FASHN ROOMS-segmenten Agencies & Premium Brands (Showroom Concept), Avantgarde, Design & Contemporary evenals Accessoires en Schoenen.

“NEONYT en zijn sectoroverschrijdende gemeenschap zijn in het beste gezelschap van Düsseldorf en zowel het beurslandschap als de duurzame textiel- en modescene zullen hiervan profiteren – dit is waar knowhow en professionaliteit samenkomen met innovatieve geest en consistentie,” laat Olaf Schmidt in een persbericht weten.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top