Ga naar hoofdinhoud
Live shopping Twitter

Na YouTube komt ook Twitter met Live shopping

Social media platform Twitter lanceert op zondag 28 november haar nieuwe functie: Live shopping. Dit doen ze met een livestream waar niemand minder dan Jason Derulo bij aanwezig zal zijn.

Twitter introduceert deze functie samen met Amerikaanse supermarktketen Walmart. Op het Twitteraccount van Walmart zal zanger Jason Derulo een livestream houden waarin verschillende producten in te koop zullen zijn. Dit zijn o.a. electronica producten, huishoudelijke apparaten en kleding. Kijkers kunnen dan terwijl ze naar de livestream kijken door de catalogus van Walmart bladeren.

Het is niet voor het eerst dat een social media platform met een Live shopping functie komt. Eerder werd al bekend gemaakt dat YouTube ook een soortgelijke functie zou introduceren genaamd ‘Stream and Shop’. Hierbij zouden op YouTube in een week lang durende livestream meerdere producten worden aangeboden.

De Live shopping livestream van Twitter is op 28 november te volgen op het Twitteraccount van Walmart. De nieuwe shopping functie is echter alleen nog beschikbaar in de Verenigde Staten.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top