Ga naar hoofdinhoud
Modeplatform Secret Sales nu gelanceerd in Nederland en België

Modeplatform Secret Sales nu gelanceerd in Nederland en België

Het premium e-commerceplatform Secret Sales laat in een persbericht weten officieel gelanceerd te zijn in Nederland en België. Dit is het begin van de Europese expansie van het platform. 

Het Britste bedrijf Secret Sales is een digitaal platform waar merken en retailers overgebleven artikelen en voorraden van eerdere seizoenen direct kunnen verkopen aan de consument. Merken en retailers kunnen hun voorraadsystemen digitaal koppelen aan Secret Sales en op deze manier het hele jaar door hun voorraden efficiënt beheren. Dit verminderd voorraadverloop en –kosten en vergroot tegelijkertijd de omzet.

Secret Sales zet zich in voor duurzaamheid en verantwoord ondernemen, iets waarvan zij denken dat goed aansluit bij consumenten in Nederland en België. Om deze reden geeft Chris Griffin, CEO van Secret Sales, aan een lancering in deze landen een logische eerste stap te vinden voor de Europese expansie. ““Onze marktplaats pakt de universele uitdagingen van de detailhandel aan en biedt een schone en winstgevende oplossing voor de lange termijn.”

Op het platform zijn ruim 450 merken te vinden, waaronder mode- en beautymerken. Momenteel is er ruim 700 miljoen euro aan voorraad beschikbaar op de site. Secret Sales is van plan het komende jaar ook in twaalf andere Europese te lanceren.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top