Ga naar hoofdinhoud

Modemerk A fish named Fred betrekt een nieuw hoofdkantoor

Het nieuwe hoofdkantoor is gevestigd in Lijnden, nabij Schiphol. Met een eigentijdse, creatieve en inspirerende omgeving is deze nieuwe omgeving een perfecte vertaling naar de visie en ambitie van A fish named Fred.

Het nieuwe HQ is te vinden op het groene Airport Business Park, waar meerdere branchegenoten als Just Brands, The Sting, Costes Fashion, en Paul Warmer zich hebben gevestigd. Het pand is geheel naar smaak en stijl ingericht en dient als een leefbare en energieke werkplek. Zo worden ook de bezoekers bij de ruime entree al verrast door de natuurlijke elementen en toffe items zoals de grote boot in de hal die fungeert als lamp.

Opvallend aan deze nieuwe vestiging zijn de kernwaarden A fish named Fred die in het interieur zijn terug te vinden. Denk aan de bijzondere lampen in de vorm van vissen, speciaal ontworpen kleden en een verticale groene tuin. Deze unieke inrichting straalt creativiteit uit.

Tijdens de Lijnden Fashion Tour op 11 en 12 juli krijg je de kans om de collecties en het nieuwe Transit onderkomen te bewonderen en zullen er diverse muzikale events plaatsvinden.

Transit Textiles Agency
A fish named Fred
Frankfurtstraat 2
1175 RH Lijnden
020 6173685

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top