Content voor Ingelogde Gebruikers
Modefabriek Zomereditie

Modefabriek zomereditie

8 en 9 juli vond de zomereditie van Modefabriek plaats in Amsterdam. Tijdens dit fashion trade event kregen bezoekers verschillende soorten collecties aangeboden. Het terrein was verdeeld in drie verschillende gebieden die zorgden voor een duidelijk overzicht voor zowel bezoeker als exposant. Wat iedereen kon verwachten volgens Modefabriek? “A program full of know-how, eye-openers and inspiration for tomorrow, Spring Summer 2020 and beyond!”

De Modefabriek was verdeeld is drie gebieden: North Hall, Central Hall en West Hall. In elke ‘Hall’ was een ander soort mode te vinden. In de North Hall konden de gasten de mannenmode vinden; van casual tot zakelijk. De vrouwenmode was te vinden in de Central Hall. De West Hall was gereserveerd voor “trend, upbeat, fast moving fashion”.

Op maandag was OFF_SOUTH op de beurs te vinden. Dit was een eendaagse get-together voor sport, urban, denim en new classics. Op maandag ging het dan vooral om het samenkomen en delen van nieuwe informatie en inspiratie in een informele en creatieve setting.

Schoenenmerken die maandag en dinsdag onder anderen te vinden waren:

Atelier Gardeur
Berkelmand 1890
Björn Borg Footwear
Birckenstock
Chie Mihara
Clumpy’s
Deabused
El Naturalista
Fabulous Fabs
Feliz Shoes
Fred de la Bretoniere
Giulia
Gola Classics
KEDS
Loavies
Shabbies Amsterdam
Sketchers
Steve Madden
Tango Shoes
Van Lier

Voor de volledige lijst met aanwezige merken, bekijk vooral:

https://www.modefabriek.nl/en/brandlist

http://www.off-south.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven