Ga naar hoofdinhoud
Modefabriek lanceert OFF_SOUTH

Modefabriek komt met nieuw event OFF_SOUTH

Het gaat om een new generationstijl mode-event dat op 8 juli, de eerste dag van de Modefabriek, plaatsvindt in de tijdelijke locatie Temp. in Amsterdam. De doelgroep waar de Modefabriek op mikt, zijn de front running stores en ambitieuze brands in het new generation segment.

De organisatie achter de Modefabriek constateerde namelijk dat voor het new generation segment als streetwear, sportswear, denim en ‘new classics’ nog onvoldoende ruimte was voor het delen van informatie, story telling en elkaar ontmoeten.

Dit ‘meeten, sharen en storytellen’ kunnen bezoekers met elkaar, maar ook samen met zo’n vijftig nationale en internationale merken die binnen het new generation segment passen. Zij presenteren op OFF_SOUTH weliswaar collectiehighlights, maar die zijn niet bedoeld voor verkoop tijdens het event. OFF_SOUTH wil namelijk in plaats van een beurs vooral een ontmoetingsplek zijn.

Voor professionals is het evenement, dat van 09:30 uur ’s ochtends tot 20:30 uur ’s avonds plaatsvindt, gratis. Vanuit de Modefabriek in RAI Amsterdam is het bovendien mogelijk een shuttle service te nemen naar de locatie.

Beeld: OFF_SOUTH

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top