Ga naar hoofdinhoud

Modebeurzen Pure London en Scoop in februari geannuleerd

De organisatie van de modebeurzen Pure London en Scoop heeft bekendgemaakt dat de edities gepland voor aankomende februari niet doorgaan. Uit het persbericht komt naar voren dat de fysieke modebeurzen worden vervangen door het digitale platform. De fysieke editie wordt verplaatst naar half september 2021.

Organisator Hyve Group legde eerder dit jaar al de focus op online door het online platform Fashion Together te lanceren. Voor aankomend beursseizoen zal Fashion Together op 23 februari 2021 plaatsvinden. Het online platform is geopend voor zowel merken als inkopers.

Gloria Sandrucci, directeur van Pure London, geeft in het persbericht het volgende aan: “We zijn trots op de organisatie, content en de manier waarop we onze beurzen cureren, maar het is de mensen die Scoop en Pure London bezoeken wat het zo bijzonder maakt, of ze nu inkopers of merken zijn. We hopen dat Fashion Together onze klanten de kans biedt om verbonden en geïnspireerd te blijven door een platform te bieden waar ze hun bedrijven kunnen tonen, maar ook essentiële inzichten uit de industrie kunnen verkrijgen. Na het succes van de eerste editie van Fashion Together zien we er naar uit het concept verder te ontwikkelen en opnieuw een inspirerende digitale omgeving te bieden.”

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top