Ga naar hoofdinhoud
PREVIEW

Modebeurs PREVIEW CAST richt zich volledig op het herensegment

Op maandag 24 januari vindt de tweede editie plaats van PREVIEW, de modebeurs van het Nederlandse handelsplatform CAST. Deze ijzersterke editie zal volledig gericht zijn op het ‘fashion forward herensegment’. Er is een breed aanbod aanwezig van 45 jonge en opkomende merken die op dit moment voor veel winkels – in het midden en hoog segment – erg relevant zijn. De organisatie en deelnemende merken kijken zeer uit naar de nieuwe editie en er zijn een aantal sterke nieuwe merken toegevoegd, waaronder: Kings of Indigo, Butcher of Blue, Koll3kt, BLK Denim en J Lindeberg.

De eerste editie van PREVIEW was ondanks de geringe voorbereidingstijd een succes en werd door bezoekende inkopers en deelnemende merken als zeer positief ervaren. De kleinschalige opzet zorgt ervoor dat de connectie tussen product, merk en inkoper weer centraal staat. Geen vluchtige bezoekjes aan stands, maar gesprekken over product en manieren om samen te werken tussen leverancier en klant waar de tijd voor genomen kan worden.

CAST speelt door een versnippering in het beurslandschap in op de behoefte van kleinschaligheid door op een zeer gastvrije en servicegerichte manier met merken en bezoekers te communiceren. “Wij ontzorgen de deelnemende merken volledig. Gasten – zowel bezoekers als exposanten – worden door onze organisatie in de watten gelegd met gratis drankjes, lunch, hapjes en entertainment, zodat de focus voor hen op het product en de samenwerking blijft liggen”, zegt Caroline Beitler van CAST. Komende editie wordt met een gezellig borrelmoment op de beursvloer afgesloten. De centrale ligging en bijvoorbeeld gratis parkeren maken een bezoek laagdrempelig en efficiënt.

CAST is vanuit heel Nederland en België goed te bereiken als locatie. Het beursaanbod is overzichtelijk en de beurszalen meerdere keren bezoeken met afwisselend een pauze moment op de verschillende horecapunten zorgt voor een gemoedelijke en relaxte sfeer. Het aanbod wordt niet uitgebreid voor de tweede editie, wel zullen er wisselingen plaatsvinden omdat er geen damesmerken meer zullen staan. Deelnemende merken:

Kings Of Indigo

Butcher of Blue

Koll3kt

Anerkjendt

Woodbird

Gabba

Blue de Gênes

Minimum

BLK DNM

J LINDEBERG

Elvine

Peak Performance

Law of The Sea

Saint Steve

Plain

Tiger of Sweden Jeans

Resteröds (underwear)

Heroes on Socks

Forét

Nowadays

GOFRANCK

Faguo

KangaROOS

Kapten & Son

Narwal

BBOOM

Edwin

KnowledgeCotton Apparel

Champion Premium

The GoodPeople

Kronstadt

Bask in the SUN

KOMONO

Clean Cut Copenhagen

Fat Moose

The Short Underwear

Minimum

Revolution

Kuyichi

Kultivate

Dickies

Just Junkies

Legends

Bertoni

Bruun & Stengade

Verkoopinformatie:
Caroline Beitler 06 15271315
www.cast.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top