Ga naar hoofdinhoud
Minor Trendwatching C.A.S.T.

Minor Trendwatching @ C.A.S.T.

Op 7 oktober zijn vijftig studenten van de minor Trendwatching in de showroom verwelkomt. De minor wordt gegeven op Fontys Hogeschool Tilburg en is afkomstig uit de Bacheloropleiding Trendresearch and Concept Creation.

Neem-je-school-mee-naar-werk-dag
Als inspiratiecentrum voor schoenen en accessoires is C.A.S.T. the place to be voor de trendwatchers in spé. Gedurende de hele dag zijn de studenten rondgeleid in de showroom(s) tussen de nieuwste collecties. Directeur Marijn Verschure en ondernemers van Jenszen, Timberland en Smartdeal vertelden hun verhalen en ervaringen in de schoenenbranche. Als kers op de taart heeft ANWR een trendpresentatie verzorgd.

Trendwat?
Tijdens de minor Trendwatching maken de studenten in grote lijnen kennis met de kunde om trends te signaleren, analyseren en interpreteren. In korte tijd wordt hen een systematische manier aangeleerd om trendwatching tot hun vaardigheden toe te bedelen. Binnen de bacheloropleiding is trendwatching één van de onderscheidende technieken die de studenten uniek maakt ten opzichte van andere opleidingen.

Leuk om te weten..
..is dat de Bacheloropleiding Trendresearch and Concept Creation volgend jaar (pas) tien jaar bestaat. Het is een relatief nieuwe opleiding en is daardoor reeds in ontwikkeling. Studenten worden actief betrokken in de vormgeving van de studie. In de huidige tijd, waarin schoolsystemen en/of vormen van educatie zich snel evolueren zijn studentenopinies onmisbaar.

       

Website Trendresearch and Concept Creation: https://fontys.nl/Studeren/Opleidingen/International-Lifestyle-Studies.htm

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top