Ga naar hoofdinhoud

Mephisto lanciert vijfde collab-launch met Patta

Mephisto en Patta zetten hun samenwerking voort met hun vijfde samenwerking, een nieuwe kijk op de geliefde Rainbow-klassieker.

Het Patta x Mephisto Rainbow-silhouet heeft een ongeëvenaarde reputatie vanwege zijn ontwerp, aanpassingsvermogen en comfort, waardoor het een cultstatus heeft bereikt. Patta is altijd geïntrigeerd geweest door de specifieke authenticiteit en esthetiek van de schoenen. Met de aanstaande release halen Patta en Mephisto het icoon uit zijn oorspronkelijke context en plaatsen het in een nieuwe setting.

De schoenen zijn verkrijgbaar in twee kleuren. De witte Rainbow heeft een doorzichtige zool terwijl de rode zijn voorzien van een natuur rubberen zool. De schoenen zijn met de hand gemaakt in Frankrijk en hebben een bovenwerk van glad mammoetnerfleer, vervaardigd om duurzaamheid te garanderen met de kenmerkende Originals Rainbow-zijstiksels.

De Patta x Mephisto Rainbow heeft een gewatteerde tong, enkelvoering, gedempte hiel en een snelveter-systeem met D-ringen. De SOFT-AIR-tussenzool en AIR-RELAX-technologie minimaliseren de impact voor een zachte, moeiteloze wandeling en bieden buitengewoon comfort. De schoenen zijn ook voorzien van subtiele co-branding en worden vergezeld van een Patta x Mephisto-stofzak.

Patta x Mephisto Rainbow is beschikbaar op vrijdag 14 april om 13:00 op patta.nl en op hun mobiele app. De Patta x Mephisto Rainbow is vanaf dinsdag 18 april verkrijgbaar in de winkels van Patta Amsterdam, Patta London en Patta Milan.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top