Content voor Ingelogde Gebruikers
Melissa En Fila Verkopen Limited Edition Schoenenlijn In Pop-up Store Bij De Bijenkorf

Melissa en Fila verkopen limited edition schoenenlijn in pop-up store bij de Bijenkorf

De collectie van Fila x Melissa bestaat uit slippers, sandalen en sneakers. Het beste van beide merken is samengebracht. In Nederland zijn de schoenen exclusief verkrijgbaar in een pop-up store bij Bijenkorf.

De schoenen hebben allemaal een sneakersilhouette, ook de slippers en de sandalen. Ze zijn grotendeels gemaakt in het voor Melissafans kenmerkende 100% recyclebare Melflex-plastic. Dit materiaal draagt een fruitige geur met zich mee. De kleuren op de schoenen komen uit het Fila-kleurenpalet: rood, wit en blauw.

Dat het Braziliaanse slippermerk voor deze schoenencollectie de samenwerking is aangegaan met het sneakermerk Fila kan geen toeval zijn. Zij koos namelijk al eerder populaire merken als Vivienne Westwood en Karl Lagerfeld uit voor een collab om zichzelf in de kijker te spelen.

De schoenenlijn Melissa x Fila is in gelimiteerde oplage uitgebracht. Wereldwijd kun je de sneakers, slippers en sandalen kopen bij geselecteerde retailers. En via de webshops van Melissa en Fila. Voor Nederland geld dat je de lijn enkel kunt shoppen bij de Bijenkorf in een speciale pop-up store.

Beeld: Melissa

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven