Ga naar hoofdinhoud

McGregor lanceert schoenenlijn met van Gastel Shoes

Afgelopen jaar keerde McGregor terug met een vernieuwde kledingcollectie en meerdere winkels. Nu heeft het merk in samenwerking met Van Gastel Shoes een schoenenlijn opgezet.

Volgens het persbericht komt de ‘karakteristieke McGregor-stijl’ in de schoenenlijn goed naar voren: casual relaxed, sportief maar toch stijlvol. Ook staat kwaliteit hoog in het vaandel.

De schoenen worden in het eerste kwartaal van 2020 worden uitgebracht. Vanaf het winterseizoen zal het assortiment ook worden aangeboden in de schoenenretail. Directeur Coen Gehring geeft aan dat er bij de McGregor-klant veel vraag was naar schoenen, wat het ontbrekende element was om het ‘McGregor-silhouette’ af te maken. Gehring: “De samenwerking met van gastel Shoes is een perfecte manier om McGregor ook in dit segment te laten groeien. We kunnen niet wachten op de respons wanneer de schoenen eind februari in de winkels te zien zullen zijn.”

Ook Marcel van Gastel, algemeen directeur en eigenaar van Van Gastel Shoes, is enthousiast over de samenwerking: “Ik denk dat de bedrijven, beide met een rijke historie, perfect op elkaar aansluiten. We zijn er van overtuigd dat het publiek de schoenen goed zal ontvangen. We hopen mee te kunnen werken aan het vergroten van de zichtbaarheid en merkbekendheid van McGregor door de verkoop via de schoenen-retail.”

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top