Ga naar hoofdinhoud

Martijn Rozenboom neemt Nederlandse tak FNG over

De Nederlandse merken Miss Etam, Claudia Sträter, Expresso, Steps en Promiss maken een doorstart onder de FLV Group van Martijn Rozenboom. De merken waren onderdeel van FNG Nederland dat eerder failliet werd verklaard.

Rozenboom wilde het niet laten gebeuren dat de Nederlandse FNG-merken zouden worden meegetrokken door het faillissement van FNG. Volgens Rozenboom verdient het bedrijf een tweede kans. “Ik ben dus zeer verheugd dat ik de doorstart mag financieren en ben ervan overtuigd dat er een mooie toekomst voor de groep in het vooruitzicht ligt.”

De ketens worden ondergebracht in de nieuwe holdingmaatschappij NXT Fashion b.v, onder leiding van Richard Turk (managing director), Guus Bakker (finance director), Nick Bogaars (buying & supply chain director en Patrick Miami-van der Borden (commercial director) verdergaat.

Met de nieuwe eigenaar wil NXT Fashion een zogeheten ‘versnelling maken met de reeds ingezette koers rond data-driven en digitale retail. Zo worden er diverse digitale groei-initiatieven uitgerold om de marktpositie van de Nederlandse modemerken internationaal te versterken.

Rozenboom is een ‘oude bekende’ van FNG, zo was hij eerder onder meer betrokken bij de overname van Miss Etam.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top