Ga naar hoofdinhoud

Marjon Schellekens gaat AQA en Giga versterken

Marjon Schellekens wordt de nieuwe vertegenwoordiger van AQA en Giga. Na ruim 7 jaar agent van NeroGiardini in Nederland te zijn geweest, mag zij zichzelf nu de nieuwe vertegenwoordiger van het merk AQA en Giga noemen.

Als klein productiebedrijfje is NeroGiardini in 1975 opgericht in Monte San Pietrangeli en vervolgens uitgegroeid tot een internationaal bekend merk waarin ambacht en passie voorop staan. Ondanks het succes van dit merk is Marjon Schellekens toch een andere weg ingeslagen. Per 11 januari 2019 vertegenwoordigt zij het damesschoenenmerk AQA.

AQA maakt schoenen voor de modebewuste vrouw en staat voor design, comfort en de beste materialen. Door altijd gebruik te maken van kwalitatief hoogstaand leer, goede zolen en natuurlijke materialen, maakt AQA schoenen met een perfecte pasvorm en een lange levensduur. De schoenen worden ontworpen in Nederland en gefabriceerd in Portugal. Het schoenenmerk zit bovenop de laatste mode en blijft zichzelf vernieuwen. De designs zijn stoer en stijlvol. Van elegante laarzen tot stoere boots en opvallende sneakers.

 

Marjon Schellekens
+31 (6) 54 28 11 54
www.aqaschoes.nl

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top