Ga naar hoofdinhoud

Manexco gaat voor een nieuwe start met Bo-Bell

Manexco neemt het Portugese kinderschoenenmerk Bo-Bell over van Bart Puts, die sinds november 2018 het agentuur onder zich had. Puts stopt ook met de merken Freesby en Simone Mathieu.

Bjorn Smit is in dienst getreden als Key accountmanager International Sales bij Manexco. Veel dingen blijven bij het oude, al geeft Smit aan dat er naast de collecties ook gewerkt gaat worden met een voorraadprogramma. “Wij verzorgen daarbij het logistieke proces en bezorgen de schoenen binnen 24 uur bij de consument thuis of in de winkel”, aldus Smit. “Dit past bij de visie van Manexco om sneller te kunnen schakelen, wisselende collecties te kunnen bieden en het risico voor de retailer te verkleinen”.

Bo-Bell staat bekend om haar kleurrijke collecties met klassieke en modieuze schoenen. Vanaf 24 augustus 2020 wordt gestart met de verkoop van de reguliere SS21 collectie. Bjorn bezoekt u graag. Maar u bent ook van harte welkom in de Showroom van Manexco in de Trademart te Brussel, waar onder andere ook de merken Sweet Lemon, Kaleo en Giulia te bewonderen zijn.


Website Bo-Bell: www.bo-bell.com

Verkoopinformatie:
Key accountmanager International Sales Manexco
Bjorn Smit
bjorn@manexco.com
+31-(0)6 55 151 902

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top