Ga naar hoofdinhoud

Manexco verhuist naar nieuwe showroom in CAST

Vanaf de start van het nieuwe inkoopseizoen verhuist Manexco naar showroom 039. Het bedrijf is dan te vinden aan het middenplein in CAST op nivo 0.

Het doel van Manexco is om een veelzijdigheid aan merken te brengen die elkaar aanvullen op het gebied van collectie, materiaalgebruik, prijs en bovenal op de mogelijkheid op een goede manier samen te werken met de klant. “We bieden merken zoals Giulia, Lumberjack en Sweet Lemon. Deze merken gaan stuk voor stuk voor een optimaal resultaat op de winkelvloer. We brengen sterke collecties met hele goede voorwaarden. Vanuit deze stand willen we daar nog meer klanten van laten profiteren.”

Door afscheid te nemen van wat merken, waaronder Just say Wizz (W6YZ) is er ruimte om een nieuw project te starten. Binnen de Lumberjack collectie is er een prachtige kledingcollectie ontwikkeld volgens de Lumberjack UrbaNature lifestyle. Deze kledingcollectie bestaat uit voornamelijk bovenkleding zoals shirts, polo’s, sweaters en jassen. “Bij steeds meer van onze klanten zien we dat er extra items zoals kleding wordt aangeboden. We denken dat de kledingcollectie een mooie aanvulling is.”

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Manexco en vragen naar Bjorn Smit.
06-55151902
bjorn@manexco.com

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top