Ga naar hoofdinhoud

Manexco introduceert Lumberjack in Nederland, België en Frankrijk

Vanaf komend seizoen SS22 introduceert leverancier Manexco Lumberjack in de Benelux en Frankrijk. Na een aantal jaren van afwezigheid is de tijd rijp voor deze herintroductie van dit succesvolle merk.

Lumberjack is onstaan in 1979. Geïnspireerd op de schoenen die Canadese rangers droegen met de dubbele ‘Maple Leaf’ als logo en de grootse Noord Amerikaanse natuur. Lumberjack Urbannature is een lifestyle die de connectie naar de hedendaagse balans tussen het intense stadsleven en de traditionele waarden van de natuur bij elkaar brengt. De balans tussen mode en praktisch gebruikscomfort.

De styling en ontwikkeling van Lumberjack vindt plaats in Noord-Italie. Dit zie je terug in de schoenen- en kledingcollecties waarin stijl en comfort samenkomen. De collectie van Lumberjack bestaat uit verschillende pijlers: iconische stijlen, comfort, casual, sport en outdoor. Alle stijlen zijn beschikbaar voor dames, heren en kids.

Nieuwsgierig geworden naar de collectie? Manexco staat met Lumberjack op 21-06 met een stand op de Sport Lifestyle dag, op 06-09 op de Kids dag en op 12 en 13 september op de Schoenendagen. Allemaal in CAST Nieuwegein. Een bezoek aan de showroom in Trademark Brussel, uw winkel of kantoor is ook mogelijk.

Contactgegevens:
Bjorn Smit
bjorn@manexco.com
+31(0)6 55151902

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top