Ga naar hoofdinhoud
Lyle & Scott en Unlimited Footwear Group (UFG) kondigen nieuw licentiepartnerschap aan

Lyle & Scott en Unlimited Footwear Group (UFG) kondigen nieuw licentiepartnerschap aan

Lyle & Scott en UFG laten in een persbericht weten een licentieovereenkomst voor schoenmode te hebben bereikt.

Tijdens deze samenwerking zal UFG zich focussen op het ontwerpen, produceren en distribueren van de aankomende Lyle & Scott-schoenencollecties. Het gaat hierbij om de collecties van Lyle & Scott in de Europese Unie, het Verenigd Koninkrijg, Zwitserland, Scandinavië en de Verenigde Staten.

Naar verwachting zal Lyle & Scott de schoenenindustrie betreden in de lente/zomer van 2023. Geleid door Lyle & Scott’s rijke geschiedenis en waarden, streeft UFG ernaar om schoenencollecties van hoge kwaliteit te leveren voor mannen, vrouwen en jongeren. Alle schoenen zullen uiteraard voorzien zijn van de kenmerkende gele adelaar.

De collecties zullen beheerd worden door The Heritage Footwear Company, een aftakking van UFG in Utrecht. The Heritage Footwear Company is van plan om twee collecties per jaar te lanceren tegen een gemiddeld prijsniveau.

“Lyle & Scott heeft een unieke positionering in de markt, een sterk merk, bekend om zijn vakmanschap en erfgoed”, aldus Bart van Helvoirt, CEO Unlimited Footwear Group. “We zijn verheugd om het nieuws te delen dat we dit geweldige merk hebben toegevoegd aan onze portefeuille. (…) We kijken uit naar een geweldige samenwerking met het Lyle & Scott team voor de verdere uitbouw en bekendheid van het merk Lyle & Scott.”

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top